Grupper & Konferenser

Välkommen till Fårö – En drömdestination för bröllop, fester och grupper! Drömmer ni om ett bröllop vid havet, en oförglömlig fest eller en härlig gruppresa? Vår matsal/festlokal och boende på Fårö erbjuder den perfekta platsen för alla speciella tillfällen. Här på Fårö möts ni av en magisk atmosfär där naturens skönhet och flexibla lokaler skapar en oförglömlig upplevelse för er och era gäster. Våra kockar tar gärna fram förslag på menyer men vill gärna höra era tankar så att vi får en bild av hur ni vill ha det.

Bröllop

Fårö är den perfekta platsen för att säga ”ja” till varandra. Med en pittoresk miljö som bakgrund blir ert bröllop något alldeles extra.

Vigsel i vår vackra kyrka eller ceremoni vid havet
Tänk er en vigsel vid stranden med vågornas brus och solnedgångens gyllene sken som kuliss.
Festlokal med atmosfär
Vår rymliga festlokal har plats för alla era nära och kära, med en flexibel planering för både små och stora sällskap, max 150 personer.
Boende för er och era gäster
Våra boenden ger både brudparet och gästerna en bekväm och avkopplande vistelse.

Fester

Oavsett om ni planerar en födelsedagsfest, årsdag eller annan speciell händelse, erbjuder vår matsal/festlokal en fin miljö för firandet.

Grupper

För företag, föreningar eller andra grupper som söker en inspirerande miljö för konferenser, möten eller teamaktiviteter, erbjuder vi:

Moderna konferensfaciliteter
Välutrustade mötesrum med modern teknik för effektiva och produktiva sammankomster.
Teambuilding-aktiviteter
Stärk sammanhållningen med roliga och utmanande aktiviteter i den natursköna omgivningen.
Avkopplande boende
Efter en dag av arbete eller äventyr kan ni koppla av i våra bekväma boenden och njuta av Fårös lugn.

Varför välja oss?

Fårös vackra natur och unika atmosfär ger en oförglömlig bakgrund för ert evenemang. Oavsett storlek eller typ av tillställning, anpassar vi oss för att möta era specifika krav. Låt oss hjälpa er att skapa minnen för livet. Kontakta oss idag för att boka ert nästa evenemang på Fårö!